Breadcrumbs

התמודדות מיטבית במציאות קיצונית

כלים לשמירה על הנפש והרוח בימים אלה

""

פרטים

במציאות החדשה שנכפתה עלינו – מציאות של חוסר ודאות, מתחים יומיומיים ודאגה מתמשכת לעצמנו ולקרובים לנו- חשוב יותר מתמיד לדעת כיצד לשמור על הנפש והרוח.

 

יחד נלמד איך לטפח חוסן פנימי, דווקא מתוך הסערה.

 

משך ההרצאה כשעה וחצי. 

ההשתתפות בהרצאה אינה כרוכה בתשלום אולם מותנית ברישום מראש. 

קיום המפגש מותנה במספר מינימלי של נרשמים. מספר המקומות מוגבל.

למי זה מתאים?

לקהל הרחב, גיל 18 ומעלה

כל מי שרוצה לקבל כלים להתמודדות עם משברים

על מה נדבר?

המציאות לא תמיד מתיישרת לפי התוכניות שלנו – לעיתים קרובות היא הולכת בדרכה שלה. 

מה האופציות שלנו אל מול מציאות בלתי רצויה? מה המשמעות של התמודדות חיובית עם מציאות שלילית? איך עושים לימונדה מחוויות חמוצות, וכיצד לצמוח מקשיים ומשברים.

מרצה

 ד"ר אנאבלה שקד

ד"ר אנאבלה שקד | בעלת תואר שני ושלישי בתרפיה בהבעה ויצירה. פסיכותרפיסטית ומדריכה מוסמכת. מייסדת בית הספר לפסיכותרפיה במכון אדלר. מנחת הורים בכירה, מייסדת "אתגר ההורות".

 

*המידע המופיע באתר הינו כללי ומטרתו להרחיב ידע בהקשר של תכנון פיננסי. שימו לב כי המידע יכול להיות חלקי ולכן אינו יכול להוות תחליף לייעוץ פרטני. אין לראות במידע האמור לעיל משום ייעוץ, המלצה, חוות דעת או תחליף לייעוץ מקצועי המותאם ללקוח באופן אישי. תוכן ומועד ההרצאות עשוי להשתנות יש להתעדכן באתר. 

ההרצאות הקרובות

היכנסו למגוון הרצאות נוספות www.fingrow.co.il/he/events_lobby