Glossary tooltip block

%title% %summary%
Tooltip text

הדרכים להוזלת עלויות שירותי התקשורת שלכם

היצע החברות בשוק התקשורת הוא גדול, וכצרכנים, ביכולתכם לנצל את התחרות לטובתכם ולהוזיל את העלויות. הנה כמה צעדים שיחסכו לכם בהוצאות התקשורת:

 

1.  פנו למספר חברות תקשורת ובקשו הצעות מחיר לשירותים שבהם אתם מעוניינים. ודאו שהצרכים הבסיסיים שלכם אינם מצריכים חיוב נוסף. לדוגמה, אם דרוש לכם פס אינטרנט רחב לצרכי עבודה מהבית, בחרו בספק שמעניק  אחד כזה, כחלק מתשלום הבסיס.

 

עליון

אל תתפתו להצעות של הנציג שאין לכם צורך בהן. מספר שקלים נוספים בחודש על ערוץ נוסף נשמעים כמו "כסף קטן", אך הם עלולים להצטבר לכדי סכום גדול.

 

תחתון

 

 

2. חפשו חבילת תקשורת אחת שעונה על כל השירותים שאתם צריכים. חברות תקשורת רבות מציעות חבילות שמרכזות מספר שירותים יחד במחיר אחד: כבלים, טלפון, אינטרנט ועוד. הצטרפות לחבילה כזו עשויה להיות משתלמת יותר אם היא עונה על צרכי המשפחה.

 

תמונה של זוג וילד בסלון, כל אחד מהם מחזיק אמצעי תקשורת אחר- מחשב נייד, טבלט וטלפון סלולרי.

 

בנוסף, תשלום מרוכז לספק אחד יעזור לכם לשלוט על ההוצאות ויחסוך זמן  בהשוואה להתנהלות מול מספר ספקים.

 

עליון

חברות התקשורת מציעות לעיתים הטבות לעובדי חברות מסוימות. כדאי לבדוק האם מקום העבודה שלכם מזכה אתכם בהטבות כלשהן.

 

תחתון

 

 

3. וודאו שאתם מבינים לעומק על מה אתם משלמים, מהם תנאי החוזה ומול מי עליכם להתנהל כשתזדקקו לשירות. בכל הנוגע לניהול השוטף של הוצאות התקשורת, שימו לב לנקודות הבאות:

  • כדאי להוסיף את סכום ההוצאה החודשית על תקשורת לתקציב הביתי החודשי שלכם.
  • חברת התקשורת הציעה לכם הטבה חינמית לתקופה (כמו ערוצים נוספים או VOD), שיחויבו בתשלום בתום אותה תקופה? כדאי לרשום תזכורת ביומן לפני תום תקופת ההטבה, כדי לשקול אם להמשיך לצרוך את ההטבה בתשלום או לוותר עליה.
  • כדאי לבדוק בכל חודש את הוראת הקבע, תדפיסי חשבון הבנק או כרטיס האשראי, ולוודא שחויבתם בהתאם לחוזה השירות עם ספק התקשורת.